a.denouden@swmd.nl 010-591 8052

12 mei Presentatievaardigheden in Dorpshoeve

Simone Grooters

Op dinsdagavond 12 mei verzorgt communicatiedeskundige Simone Grooters een workshop Presentatievaardigheden voor vrijwilligers van verenigingen en stichtingen in De Dorpshoeve van Schipluiden. De avond zal een afwisseling zijn van theorie en oefening. Simone zal ingaan op doelgericht communiceren (wat wil je overbrengen, aan wie en hoe?), houding, contact me je hoorders, microfoongebruik. Het organiserende servicepunt vrijwilligerswerk waardeert het dat Simone deze workshop geeft. Simone blinkt uit in haar vak: vanuit haar bureau SG, geeft ze trainingen aan politieagenten en gemeenteambtenaren én daarnaast is ze voorzitter van tennisvereniging LTC Keenenburg.

Je wilt graag zelfvertrouwen uitstralen en een helder verhaal vertellen aan je publiek, maar dat is best lastig. Je wenst steviger in je schoenen te staan, de kneepjes van presenteren beter te leren. Waar moet je op letten, wat kun doen en wat beter laten? Wat is een goede opbouw van je verhaal? Deze workshopavond is bruikbaar is allerlei situaties: Je bent hoofd kampleiding en wil het jaarthema toelichten aan de andere leiding, als voorzitter spreekt je op de ALV, je hebt een goed idee en bent door het bestuur uitgenodigd dit te komen toelichten tijdens het bestuursoverleg, de Gemeente nodigt je uit jullie plannen toe te lichten …

De workshop Presentatievaardigheden is van 20-21.45 uur. Je kunt je nu inschrijven t/m 5 mei met max. 2 personen per organisatie via email a.denouden@swmd.nl o.v.v. naam organisatie, naam en telefoonnummer.

Graag tot ziens!