info@swmd.nl 010-591 8052

Ballonnenwedstrijd een succes

DEN HOORN – Afgelopen zaterdag klokslag 12 uur kozen vijftig ballonnen het luchtruim vanaf de vrijwilligersmarkt bij de bibliotheek in Den Hoorn. Er stond vrij veel wind, dus wie weet waar die de ballonnen helemaal heenvoert. Organisator Servicepunt Vrijwilligers Midden-Delfland verwacht dat vele vinders de retourkaartjes aan de ballonnen zullen terugsturen. De ‘verste ballon’ wint een leuke prijs.

De ballonnenwedstrijd vormde de feestelijke start van het Servicepunt Vrijwilligers Midden-Delfland/Den Hoorn. Ook de loterij onder de deelnemers van de markt oogstte waardering. Hiervoor stelde Bakkerij Holtkamp een vijftal waardebonnen beschikbaar en Tuincentrum Bram van Marrewijk gaf iedere deelnemer aan de vrijwilligersmarkt een mooie bloeiende plant. Waarvoor hartelijk dank.

Bij het nieuwe Servicepunt of op de website kunt u terecht als u vrijwilligerswerk zoekt. Organisaties die vrijwilligers willen werven, kunnen een vacature melden op de website middendelfland.vrijwilligersgids.nl. In het najaar organiseert het Servicepunt workshops over maatschappelijke stage, in Den Hoorn op woensdagavond 17 november in De Kickerthoek. Interessant voor elke vrijwilligersorganisatie, want er komen vele jongeren aan die vrijwilligerswerk zoeken!

Wilt u meer weten? Informeer dan eens bij Annette den Ouden: tel. 06 13559022, email a.denouden@swmd.nl, adres: Hofsingel 18 Maasland.