a.denouden@swmd.nl 010-591 8052

Op dinsdag 9 april is het weer beursvloer voor Delft en Midden-Delfland van 17-20.30 uur. We zijn te gast op de locatie van Perspektief aan de Vulcanusweg 277 in Delft. Een bijzonder mooie organisatie die vastgelopen mensen weer aan een toekomst helpt.

Op de beursvloer ontmoet je vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties en ondernemers. Het is altijd gezellig druk. Iedereen is er met hetzelfde doel: matches maken, afspraken waar je beiden blij en beter van wordt. Elke deelnemer heeft iets te vragen en iets aan te bieden. In gesprek probeer je nader tot elkaar te komen en over en weer iets voor elkaar te betekenen. Hier vind je concrete voorbeelden van matches.

Wil je ontdekken of de beursvloer iets is voor jullie vereniging, stichting of instelling of alvast in de stemming komen? Geef je dan op voor de workshop op 21 februari van 20-21.30 uur met Brenda Kooy. Brenda heeft veel ervaring met beursvloeren, legt uit, denkt mee en reikt ideeën aan. Vaak ontstaan de eerste matches die avond al. De workshop is in Kickerthoek, P.W. Alexanderhof 2 in Den Hoorn. Aanmelden voor de workshop kan via email: a.denouden@swmd.nl

Ook bij aanmelding voor de beurslvoer kun je aangeven of je de workshop wilt volgen.
Alle informatie over de beursvloer vind je op de site van de Delftse uitdaging.

Midden-Delfland: Move & match mee!