info@swmd.nl 010-591 8052

Ina Ammerlaan uit Maasland is Vrijwilliger van 2014

Ina Ammerlaan uit Maasland is Vrijwilliger van het jaar 2014 van Midden-Delfland! Een jury van medewerkers van afdeling Communicatie van onze Gemeente heeft dit bepaald. De verkiezing en uitreikingsavond is een initiatief van St. Welzijn. Op 8 december kreeg Ina de Vrijwilligersprijs uit handen van wethouder mw. Annemiek de Goede. Naast Ina waren er nog 10 genomineerden… Op onze Facebook vind je leuke foto’s.

‘Ina is bescheiden en nooit op de voorgrond’, zeggen haar vriendinnen van het Katholiek Vrouwengilde, die haar aanmeldden bij St. Welzijn. Ina is óók actief bij Scouting, Sport en spel, de brandweer en als contactpersoon voor Melania (ondersteuning van vrouwen in derde wereldlanden). Ze maakte pas nog eten voor Sint en zijn pieten in het Sinterklaashuis. Ina is superblij met de prijs, die een compliment is voor haar vrijwillige inzet.

De jury vond het lastig kiezen ‘iedere genomineerde verdient de prijs’. Allen zetten ze zich met hart en handen in. Trudy den Hoed voor Boerol, Leon van Paassen voor SV Den Hoorn, Joke Meijer voor Scouting Schipluiden, Wil van Bleiswijk en Ceciel Sillevis voor de Midden-Delflandvereniging, Gerie van der Meer en echtpaar Toos en Gerard van der Drift voor senioren van St. Welzijn, Tineke Buitenhuis van het Ontmoetingscentrum in Singelhof en Hans Rensen van De Hardloper Schipluiden.

Bakker Holtkamp schonk iets lekker bij de koffie en Senf Theaterpartners gaf vrijkaarten weg aan de genomineerden. Veel dank betrokken ondernemers! Antoinette van Beurden, kunstenares uit Schipluiden maakte de Vrijwilligersprijs van keramiek en verwerkte er Ereprijsbloemetjes op die in Midden-Delfland ook groeien. De prijs zal vast een mooie plek krijgen bij Ina thuis.

Vier Schuldhulpmaatjes ontvingen hun certificaat, een hartelijke felicitatie voor hen.

We kijken terug op een geslaagde avond, een complimentenregen voor vrijwilligers.

In het najaar van 2015 mogen verenigingen een Jonge vrijwilliger nomineren voor de prijs.