info@swmd.nl 010-591 8052

Leren verdient prijs in Maasland

Maasland – Leidt uw sportvereniging jongeren op tot trainer of heeft u regelmatig stagiaires? Vrijwilligers krijgen de kans om een certificaat te behalen, volgen een korte cursus? Misschien richt uw stichting zich op doorstroom van vrijwilligers naar verantwoordelijke taken? Of maakt uw club nieuwe vrijwilligers op een goede manier wegwijs? Dan bent u een goede kanshebber voor de Competentie award t.w.v. 500 euro. Gemeente Midden-Delfland / Servicepunt Vrijwilligers complimenteert met deze prijs het vrijwilligerswerk in Maasland in het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk.

Competenties zijn vaardigheden. Elke organisatie of initiatief van vrijwilligers dat mogelijkheden schept tot leren en het opdoen van vaardigheden komt in aanmerking voor de prijs. Bij vaardigheden kunt u denken aan: onderhoudswerk, effectief overleggen, hygienisch werken, promoten, kennis opdoen en in praktijk brengen van vogels/bijen/doelgroep, activiteiten bedenken voor een goed doel. Of…?
Hoe ‘lerend’ is uw club? Laat dit het Servicepunt weten op op 1 A4 met motivatietekst en foto.
De aanmeldingen vormen een tentoonstelling. Het publiek en een vakjury bepalen de winnaar van de Maaslandse Competentie-award 2011. Aanmelden kan tot 4 augustus. Aanmeldingen kunt u sturen aan het Servicepunt Vrijwilligers Hofsingel 18, 3155 AL Maasland of via mail: a.denouden@swmd.nl. Meedoen was nog nooit zo gemakkelijk! Zie www.vrijwilligerswerkmiddendelfland.nl