info@swmd.nl 010-591 8052

Media

Geen reacties

Voetbal Den Hoorn:

Korfbal Maasland:

Muziekvereniging Caecilia:

Scouting Den Hoorn:

Ons Youtube-kanaal


“Je hebt elkaar nodig!” – Krijn

Krijn Kooy rolde als vanzelf in het vrijwilligerswerk bij de kerk. “Er zijn zoveel aspecten waarbij je de handen uit de mouwen kunt steken,” zegt de inwoner van Den Hoorn. Samen met een groep andere mensen verzorgde hij aanvankelijk het groen rondom de kerk van ’t Woudt. “Het is gelukkig niet moeilijk om mensen te vinden. Het begon eigenlijk met ‘Kerk voor de buurt’. Er zijn mensen die wel wat voor een ander overhebben en anderen maken daar graag en dankbaar gebruik van. We brengen mensen bij elkaar die ook bij elkaar pàssen.” 
Lees verder >

 

“Ik vind organiseren heel leuk” – Dorien

Toen men op zoek was naar de juiste kandidaat voor de Jonge Vrijwilligersprijs, waren er maar liefst drie verenigingen die zonder aarzelen Dorien Keijzer naar voren schoven: De Stichting De Dorpshoeve, de Oranjevereniging Schipluiden en de EHBO-vereniging. Uiteindelijk ging Dorien er inderdaad met de prijs vandoor. Terecht! Maar hoe komt zo’n jonge meid ertoe om zoveel vrijwilligerswerk te doen?
Lees verder >

 

“Er is altijd wel wat te doen” – Martijn

Martijn van Leeuwen uit Maasland werkt al bijna 8,5 jaar als vrijwilliger bij de hertenkamp in Maasland. Aanvankelijk kwam hij om te spelen maar al snel vond hij het leuk om de handen flink uit de mouwen te steken. “En er is altijd wel wat te doen!”
Lees verder >