info@swmd.nl 010-591 8052

NL Doet: Doe ’s gek: een dag vrijwilligerswerk

Vrijdag 18 en zaterdag 19 maart 2011 bruist Nederland van vrijwilligerswerk, dan is het NL Doet. Ook in Midden-Delfland verdient het vrijwilligerswerk een positieve impuls. Het Servicepunt Vrijwilligers stimuleert deelname van (vrijwilligers)organisaties aan dit landelijke evenement en roept Midden-Delflanders op een dag vrijwilligerswerk te doen.

Prins Willem Alexander en Prinses Maxima geven jaarlijks het goede voorbeeld. Zij steken de handen uit de mouwen bij een ‘klus’. Ook Midden-Delflandse vrijwilligersorganisaties kunnen klussen aanmelden op de website van NL Doet, daarmee zoekt u (extra) vrijwilligers. Wilt u meer weten dan bent u welkom op de informatieavond van dinsdagavond 11 januari om 20 uur in De Singelhof in Maasland. Aanmelden op tel. 010 5918052 of a.denouden@swmd.nl.

Het Servicepunt heeft bekende inwoners aangeschreven met het verzoek samen met collega’s een dag vrijwilligerswerk te doen met NL Doet, dus wie weet doet de pastoor, de apotheker of plaatselijke ondernemer straks vrijwilligerswerk bij uw instelling!