info@swmd.nl 010-591 8052

NL-Doet: Handen uit de mouwen!

NLdoet, u hoort erover op radio en televisie, u leest advertenties het in kranten en bladen, u ziet een billboard bij Rotterdam of een poster op het NS-station. NLdoet roept u op de handen uit de mouwen te steken op zaterdag 19 maart. Vrijwilligers die zich hele jaar inzetten voor de  sportclub, het museum, medemensen of de natuur, verdienen toch een dagje hulp van u? Zonder vrijwilligers bestaan De Schilpen, V.V.- Schipluiden en Scouting niet! Op www.nldoet.nl staan leuke ‘klussen’ in de buurt. Meldt u aan als ‘klusser(s)’ en neem vrienden of collega’s (team) mee. Beleef een gezellige dag, want vrijwilligerswerk dat doen we toch met elkaar!

NLdoet is in beweging, elke dag komen er klussen bij en raken er klussen vol.  Voor Midden-Delfland heeft u ruime keuze bijvoorbeeld:

Maasland
Scouting, nog 10 vrijwilligers nodig voor doe-het-zelfwerk, hand-en spandiensten op scoutingterrein
De Schilpen, nog 5 vrijwilligers nodig voor tuin, doe-het-zelf werk, koken, koffieschenken
Servicepunt Vrijwilligers, nog 3 vrijwilligers nodig om te fotograferen of filmen

Schipluiden
V.V.Schipluiden, nog 33 vrijwilligers nodig voor snoeiwerk, opschonen sportpark Keenenburg
Scouting, nog 10 vrijwilligers nodig voor het schilderen van het scoutinggebouw
Zorgboerderij Bijstervelt, nog 8 vrijwilligers nodig om een gezellige buitenplek te maken 

Maatschappelijke stage?
Ook jongeren kunnen zich aanmelden als klusser op de website, overleg wel even met school. Je kunt je aanmelden met meerdere personen. Als het een beetje meezit, verdien je op zaterdag 19 maart al gauw zes stage-uren!

Dan fietst u van de zomer langs de zorgboerderij en dan vertelt u trots: “die tuintafel en banken daar, heb ik een verfje gegeven”. Of “daar bij Scouting hebben we toch lol gehad, toen we het gebouwtje schilderden!” Surf eens naar NLdoet en laat u verleiden tot een onvergetelijk dag vrijwilligerswerk. Wedden dat u volgend jaar weer meedoet?