info@swmd.nl 010-591 8052

NLdoet is vroeg

Geen reacties

Op 11 en 12 maart 2016 steken vele maatschappelijk betrokken Nederlanders de handen uit de mouwen tijdens NLdoet. NLdoet%20logo%202016%20(web)Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. Ben of ken je een maatschappelijke organisatie waar vrijwilligers nodig zijn voor een leuke klus of activiteit? Of heb je zin om samen met collega’s, vrienden of teamgenoten bij een organisatie aan de slag te gaan? Doe dan mee met NLdoet.

Een klus te klaren?

Ben of ken je een maatschappelijke organisatie waar vrijwilligers nodig zijn? NLdoet is de uitgelezen kans om elke activiteit met hen aan te pakken. Meedoen betekent extra handen, nieuwe netwerken en naamsbekendheid voor je organisatie. Heb je een klus te klaren of wil je tijdens NLdoet net dat beetje extra doen? Meld je klus dan aan op www.nldoet.nl. Als je dit vóór 25 januari 2016 doet, dan kan het Oranje Fonds een bijdrage geven van maximaal € 400,=.

Meer weten?

Voor aanmelding, extra informatie, het laatste nieuws en tips en inspiratie voor een fantastische NLdoet activiteit kun je terecht op www.nldoet.nl. Of bel of mail naar het servicepunt vrijwilligers Midden-Delfland. Daar helpen ze je graag op weg! tel. 010 5918052 of a.denouden@swmd.nl