info@swmd.nl 010-591 8052

Ondernemers schenken vele vrijwilligersprijzen

Maasland – Vele organisaties die met vrijwilligers werken hebben zich afgelopen zaterdag van hun beste kant laten zien op de markt van het nazomerfeest. Het was een mooie gelegenheid om hun werk onder de aandacht van veel mensen te brengen. Ook het Servicepunt Vrijwilligers is feestelijk geopend door wethouder mevrouw van Nimwegen. Dankzij de vele beschikbaar gestelde prijzen van ondernemers is ook de loterij een groot succes geworden. Bedankt sponsors!

De barbecue met kolen van Albert Heijn ging naar het Bureau Discriminatiezaken en van de appeltaarten gaat de Vereniging Midden-Delfland genieten. Het bordspel ‘Hijsen’ van Boekesteijn is gewonnen door de Protestant Christelijke Ouderenbond. Boeketten bloemen van Bloemsierkunst Bloei zijn uitgereikt aan muziekvereniging Euterpe, aan De Zonnebloem en aan Gemma van Winden. Boerderij Camping Bouwlust maakte de EHBO blij met ‘boerengolf voor 10 personen’. Een advies over de opfleuring van het clubgebouw van Böhtlingk Architectuur is gewonnen door Het Kreatiehuis. Croes Vlaggenservice maakte de Katholieke Ouderenbond blij met een grote Nederlandse vlag. De flessen wijn van Café de Pynas zijn naar het Rode Kruis gegaan. Groei en Bloei kreeg van Van Dijk Maasland: aanleg van grint of een advies over vochtproblemen. Fred Louter van ‘Pensive’zal een persbericht maken voor de Wereldwinkel. De vijf boeketten die leerlingen van het Lentiz Maaslandcollege willen maken, gaan naar de organisatie Welfare.
Het Servicepunt Vrijwilligers feliciteert jullie van harte met de gewonnen prijzen en hoopt op een fijne samenwerking de komende tijd. Informatie over het Servicepunt, Annette den Ouden: tel. 010 5918052 / 06 13559022 of a.denouden@swmd.nl.

De jongeman, met bril, van een jaar of 15, die graag met loterij mee had willen doen,omdat hij de modelkraan van Boekesteijn zo leuk vond, kan zich melden bij SWMD, Servicepunt Vrijwilligers in de Singelhof op maandag/dinsdag/woensdag.