info@swmd.nl 010-591 8052

Ondersteuning vrijwilligerswerk is nieuw

Stichting Welzijn Midden-Delfland is ook te vinden op de vrijwilligersmarkt. U bent er aan het goede adres voor inlichtingen en foldermateriaal over activiteiten in de buurt of voor een warme maaltijd aan huis, maar ook als u zich zorgen maakt over een van uw ouders of over uw eigen situatie.
Sinds 1 augustus kunt u er ook terecht voor vragen over vrijwilligerswerk. In opdracht van de gemeente Midden-Delfland is het Servicepunt Vrijwilligers opgestart.

De digitale Vacaturebank voor vrijwilligerswerk zal nieuw leven in worden geblazen en er komt een (maatschappelijke) Stagebank voor scholieren. Ook zal het servicepunt workshops organiseren speciaal voor vrijwilligersorganisaties. Een impuls voor het vrijwilligerswerk!
Op het nazomerfeest organiseert het Servicepunt een loterij voor de aanwezige vrijwilligersorganisaties. Maaslandse ondernemers stellen hiervoor mooie prijzen beschikbaar. Onder andere appeltaarten, bloemen, wijn, een vlag, maar ook een gratis persbericht en een adviesgesprek over de inrichting van het clubgebouw worden aangeboden. Het Servicepunt is erg blij met deze mooie prijzen, de vrijwilligers worden zo eens extra in het zonnetje gezet! De trekking zal worden verricht door de wethouder, Mw. T. van Nimwegen, iedereen is van harte welkom! .