info@swmd.nl 010-591 8052

Wensen waarmaken

Op 19 september en 14 november organiseert het Servicepunt Vrijwilligers in samenwerking met Bureau Groenewoud & Scheffer twee bijeenkomsten over Fondsenwerven voor verenigingen, stichtingen en vrijwilligerinitiatieven. Op de eerste avond passeren alle in’s en out’s over fondsenwerven de revue en presenteren een aantal grote fondsen zich aan de aanwezigen. U krijgt als vrijblijvend ‘huiswerk’ mee: zelf een fonds aanvragen. Op de tweede avond blikken we terug en krijgt u bericht of uw aanvraag gehonoreerd is. Daarna is er nog ruim tijd voor een markt, waarop u contact kunt leggen met mensen van de Lionsclub, Serviceclub en andere (lokale) fondsen, want ook zij kunnen iets voor u betekenen. Het Servicepunt nodigt alle vrijwilligersorganisaties uit deel te nemen en deze unieke kans te pakken.

Misschien is het meubilair in de kantine aan vervanging toe of zou u graag nieuwe spelmaterialen aanschaffen? Of wilt u graag gezamenlijke kleding, een spandoek of eindelijk een goed koffiezetapparaat? Of loopt u al lange tijd met een idee, maar heeft u niet de financiële middelen om dit vorm te geven? Tijdens de bijeenkomsten krijgt u handvatten om uw wensen waar te kunnen maken.

Wethouder mw. T. van Nimwegen zal de bijeenkomst van 19 september openen. In buurgemeente Maassluis is er tijdens vergelijkbare bijeenkomsten 70.000 euro uitgekeerd door de fondsen. Is dat geen veelbelovend gegeven? De bijeenkomsten starten om 19.30 uur en eindigen om 22 uur en zijn in De Kickerthoek, Prins Willem Alexanderhof te Den Hoorn, een locatie van Stichting Welzijn Midden-Delfland, waarvan het Servicepunt onderdeel is.
U kunt zich aanmelden bij Annette den Ouden, tel. 010 5918052 of per mail a.denouden@swmd.nl