Beursvloer: elkaar echt spreken levert veel op

138 mooie samenwerkingsafspraken (matches) zijn er gemaakt op de Beursvloer van Delft en Midden-Delfand op 10 april in het Huis van de stad te Delft. Bijvoorbeeld:
Het Raadhuis lunchroom Schipluiden laat voortaan de leuke kaartjes aan hun bierflessen met eigen bier, maken door clienten met een beperking van Dagbestedingslocatie De Ruimte van Ipse de Bruggen én dit wordt ook op dit kaartje vermeld.
#StoelmassageWestland geeft stoelmassages bij Samenloop voor hoop Delft (wandelestafette)  tegen betaling, en doneert het bedrag aan KWF. Stoelmassge krijgt hierdoor meer naamsbekendheid.
De bibliotheek gaat medewerkers van Makro ‘scannen’ en trainen in Nederlands en ontvangt daarvoor een paar keer eten/drinken bij een bijeenkomst van de taalvrijwilligers.
Scouting sprak met ‘de Loopbaantafel’ van de Gemeente Midden-Delfland en krijgt mogelijk hulp bij kluswerk van mensen die zich graag nuttig maken en (nog) niet kunnen werken.
St. Welzijn-medewerkers mogen meedoen aan een training van Albedo Network in ruil voor een uitgebreide review.
Beursvloer Delft en Midden-Delfland van de #DelftsteUitdaging beleefde zijn 12e editie. De sfeer zat er goed in. Waardevol als je als organisatie uit Midden-Delfland mee deed! Door deelname in het organisatieteam (Annette) en door deelname aan de handel (Nel & Sandra) droeg SWMD zijn steentje bij, net als Gemeente Midden-Delfland en vele anderen.