Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Netwerkbijeenkomst besturen

30 september 2022 @ 19:00 - 21:30

gratis

De kerngroep Sportakkoord Midden-Delfland organiseert op vrijdag 30 september a.s. een netwerkbijeenkomst voor bestuurders van verenigingen.
Na een hele lange coronaperiode waarin het voor alle verenigingen in Midden-Delfland schakelen, behelpen en soms overleven was, zouden wij het ontzettend leuk vinden als wij elkaar als bestuurders eens zouden kunnen ontmoeten. Op vrijdagavond 30 september willen wij jullie dan ook uitnodigen in de kantine van VV Schipluiden. De deuren zijn om 19.15 uur open en om 19.30 uur starten wij. Om ongeveer 21.15 uur zal het afgelopen zijn.
Hoe ziet de avond eruit? Na een kort voorstelrondje willen we inventariseren hoe jullie de periode hebben overleefd, welke uitdagingen jullie hebben en hoe we elkaar zouden kunnen ondersteunen.
Het Sportakkoord is ook onderdeel van de avond.

De uitgenodigde verenigingen en
sportscholen hebben allemaal een tijd geleden het Sportakkoord ondertekend. Wat hield dat ook al weer in? Wat zijn de mogelijkheden voor verenigingen en sportorganisaties? Na het delen van informatie zullen we starten met de borrel.

De avond is bedoeld voor alle besturen, dus dit kan één bestuurslid zijn, maar natuurlijk kan ook het hele bestuur komen! We willen wel een beetje een indicatie hebben van de hoeveelheid personen die komen, dus geef je even op via voorzitter@odomaasland.nl en geef ook aan met hoeveel personen jullie willen komen.

We hopen op een gezellige avond waarin we kennis met elkaar kunnen maken en elkaar kunnen versterken om de sportbeleving in de kernen van Midden-Delfland te continueren en te verhogen.
Tom Denie – Voorzitter VV Schipluiden
Pieter van Rijs – Voorzitter MVV’27 Maasland
Marjan Vos-Pols – Voorzitter ODO Maasland (voorzitter@odomaasland.nl)

Gegevens

Datum:
30 september 2022
Tijd:
19:00 - 21:30
Kosten:
gratis

Locatie

VV Schipluiden
Tiendweg 3
Schipluiden,
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie