Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hart voor Midden-Delfland in het ♥ van Den Hoorn! Dinsdag 27 oktober (gratis) workshop

27 oktober 2020 @ 19:30 - 21:00

Hart voor Midden-Delfland in het ♥ van Den Hoorn!
Kom jij vrijwilligers tekort? Heb jij een laptop nodig? Is er behoefte aan af en toe een grote ruimte? Heb jij cadeautjes voor vrijwilligers nodig? Of iemand die kan helpen met de website? Of…
Ben je aan het opruimen en ontdek je goede spullen die jullie niet meer nodig hebben? Heb je ervaring met ICT en wil je best een ander een keer helpen? En je kunt zelf vast nog meer voorbeelden bedenken! Bijna iedere Stichting, vereniging, inwoner heeft wel iets nodig en kan ook een ander iets bieden. Spullen, ruimte, hulp in allerlei vormen!

Dinsdag 27 oktober van 19.30 tot 21.00 uur komen we online via zoom bij elkaar om vragen en aanbod met elkaar te verzamelen! Zelfs vraag en aanbod waar je zelf nu nog niet bij stil staat. En misschien kun je meteen al ruilen. Wij organiseren deze verrijkende en verrassende (gratis) workshop samen met De Uitdaging voor Delft en Midden-Delfland. Je doet hier ideeën en ervaring op die je direct kunt benutten in de komende maanden. Eind november organiseren we nog een bijeenkomst, waarin we ook ondernemers, grote maatschappelijke organisaties en de gemeente uitnodigen om de handel in betrokkenheid voort te zetten!

Dus heb jij ♥ voor Den Hoorn en Midden-Delfland? En 1,5 uur tijd om scherp te krijgen wat jullie nodig hebben en ook kunnen aanbieden? Mail aan info@delftseuitdaging.nl jouw naam en organisatie en je ontvangt meer informatie. Gewoon doen!

Gegevens

Datum:
27 oktober 2020
Tijd:
19:30 - 21:00

Locatie

online via zoom